3. Het gebied van seks- en intimiteiteducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Het gebied van seks- en intimiteiteducatie voor kinderen, jongeren en volwassenen voorziet in voorlichting en educatie van groepen op het gebied van seksualiteit en intimiteit. In dit gebied zijn seks- en intimiteit-educatoren/voorlichters werkzaam.

Functie- en opleidingseisen:
Het Coniugium hanteert als minimale opleidingseis dat de Seks en Initimiteit Educator/Voorlichter Jeugd (met de titel: SIEY) in het bezit moet zijn van een erkend HBO (BA) diploma pedagogiek/pedagogisch werk of een sociaal wetenschappelijke, universitaire Bachelor (BA) met als richting pedagogiek, orthopedagogiek, of kinder- en jeugdpsychologie, met daarnaast aantoonbare kennis van ontwikkeling in seksualiteit en intimiteit bij kinderen en jong volwassenen en daarbij drie jaar professionele ervaring moet hebben als seks/intimiteit educator/voorlichter voor de jeugd om als registerlid geregistreerd te kunnen worden in het beroepsregister. Voor de goede orde deze voorlichters werken altijd hands-off!

Het Coniugium hanteert als minimale opleidingseis dat de seks en initimiteit-Educator/Voorlichter Volwassenen (met de titel: SIEA) in het bezit moet zijn van een erkend HBO (BA) diploma op het gebied van volwassen educatie en of groepscoaching of een sociaal wetenschappelijke universitaire Bachelor (BA), met daarnaast ruime kennis van seksualiteit en intimiteit bij volwassen en daarbij drie jaar professionele ervaring moet hebben als seks/intimiteit educator/voorlichter om als lid geregistreerd te kunnen worden in het beroepsregister.

Laatst aangepast op maandag, 16 mei 2011

Zoek | Search

Advertenties

Coniugium

Coniugium lid log in

Wie is online

We hebben 91 gasten en geen leden online