Welkom. 
The Connection,
de site voor complementaire en
integrale seksuologische hulpverlening en zorg.

 

Conection testafbeelding 3 dubbel cropThe Connection is een informatieplatform voor publiek, cliënten en professionals. Daarnaast vormt The Connection samen met het Coniugium een Europese koepel- en belangenorganisatie voor professionals werkzaam in het complementaire, integrale en transpersoonlijke seksuologische domein.

Wellicht vraagt u zich af wat dat nu precies inhoudt: complementaire en integrale seksuologische hulpverlening en zorg?

Het woord complementair betekent aanvullend, het woord integraal staat voor geïntegreerd en holistisch. In dit geval wordt daarmee bedoeld dat seksuologische hulpverlening en zorg wordt geïntegreerd met holistische of alternatieve vormen van (seksuologische) hulpverlening en zorg.

Een beknopte introductie tot de site.

The Connection Logo solo

Over The Connection.

In deze sectie vindt u informatie over The Connection, zoals achtergronden, filosofie, visie, maatschappelijke positionering, werkwijze enzovoort. Voorts vindt u er een overzicht van publicaties op het gebied van seksuologische hulpverlening en zorg.

Informatie
In deze sectie vindt u informatie m.b.t. de behandeling voor respectievelijk publiek, cliënt en professionele verwijzer.
Actualiteiten
In deze sectie proberen wij u te wijzen op actualiteiten in het gebied dat The Connection bestrijkt.
Nuttige links
Links naar websites van zeer uiteenlopende organisaties in dit domein.
Contact
Zo legt u contact met The Connection en Het Coniugium.
Copyrights
Auteurs-en copyrights.

 

Coniugium logo soloHet Coniugium

In het rechtermenu vindt u alle informatie m.b.t. Het Coniugium, de beroepsorganisatie voor practitioners en hulpverleners in de complementaire en integrale seksuologische hulpverlening en zorg. Zoals: wat is het Coniugium, wat maakt het professionele verschil, informatie m.b.t. de beroepscode, klachtenreglement en -procedure, alsmede een overzichtstabel met beroepen en                                                                 bestuurlijk nieuws. 

 

 

 

Zoek | Search

Advertenties

Coniugium

Coniugium lid log in

Wie is online

We hebben 56 gasten en geen leden online